вівторок, 23 лютого 2016 р.

       


             Презентація методичного посібника


          На початку січня 2017 року в ЗОШ №6 пройшла презентація методичного посібника «Шлях до майстерності», де представлено досвід роботи педагогічного колективу школи з питань адаптації та набуття професійної майстерності молодих вчителів.

          Укладач посібника: заступник директора з навчально-виховної роботи  Смоляна В.М. Роботу створено у співавторстві із заступником директора з НВР Ушкало О.М., технічне оформлення – вчителя інформатики Радуляка О.В. та за активної співпраці всього педагогічного колективу школи. Дане видання рекомендовано для заступників директора з навчально-виховної роботи, для вчителів-наставників та для молодих педагогів.


38 коментарів:

  1. Молодці, цікаво, оригінально і змістовно.

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже оригінально і цікаво. Молодці!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Цікаво, творчо і професійно. Успіхів Вам у всіх справах

    ВідповістиВидалити
  4. Цікаво, сміливо, оригінально!!!

    ВідповістиВидалити
  5. Із цікавістю ознайомилася з матеріалами на блозі. Із такою кількістю молодих спеціалістів є де і розгорнутись. Заслуговує на увагу матеріал щодо становлення молодого вчителя. Я побачила у вас активну, цілеспрямовану та перспективну молоду вчительку Катерину Андріївну Чумак, яка подає надію.Ваша молодь перебуває у постійному розвитку, зростає мотивація для самовдосконалення. Нудьгувати вам ніколи. Необхідно узагальнити свій досвід роботи по наставництву, у вас дуже багато цікавого та оригінального. А від фільму я взагалі отримала велике задоволення. респект автору та режисеру. З повагою, Чорна Тетяна Владиславівна

    ВідповістиВидалити
  6. Сделайте ссылку на школьном сайте, это тоже хорошо. Чёрная Т.В.

    ВідповістиВидалити
  7. Актуально, сучасно, корисно!Честь і слава вам, ЗОШ №6 !!!

    ВідповістиВидалити
  8. Вчителі дійсно творчі люди! Сподіваюсь ми переможемо.

    ВідповістиВидалити
  9. Пишаюсь тим, що працюю у цій школі. Адже педагогічний колектив завжди викладається на 100 %. Ця робота і є тому підтвердження. Дякую Вам! Перемоги нам!

    ВідповістиВидалити
  10. Проведена величезна робота. Бажаю колективу школи із честю пройти змагання і перемогти.

    ВідповістиВидалити
  11. Дуже сподобалося!Хороша ідея фільму.

    ВідповістиВидалити
  12. Фильм отличный,получила огромное удовольствие от просмотра)

    ВідповістиВидалити
  13. Очень хороший фильм.Желаю вам неиссякаемой вдохновения, новых идей и замыслов у работе.

    ВідповістиВидалити
  14. Авторы молодцы!
    Очень классный фильм)

    ВідповістиВидалити
  15. Информативно и очень интересно,у вас замечательный коллектив!

    ВідповістиВидалити
  16. Дуже сподобалась ідея фільму)
    Все зроблено гарно і з душею)

    ВідповістиВидалити
  17. Достойная работа.Желаю Вам только победы!

    ВідповістиВидалити
  18. Робота, висвітлена на вашому блозі доводить,що в школі створено освітньо-розвивальне середовище, в результаті взаємодії з яким у молодого вчителя з*являється готовніть до роботи на основі знання сучасних педагогічних технологій, розуміння ним своєї індивідуальної сутності, що має стати підгрунтям до його особистісної педагогічної концепції.

    ВідповістиВидалити
  19. Радіємо за вас, молоді наші колеги, за правилний старт у педагогічному житті. Міська школа молодого вчителя впевнена у творчому потенціалі вчителів-початківців. Методична служба ЗОШ№6 спрямовує молодь до професійної компетентності. Міський методичний кабінет.

    ВідповістиВидалити
  20. Молодцы!!! Фильм замечательный!!! Работа с молодыми специалистами налажена отлично!!! Желаю Вашему коллективу победы в конкурсе!!!

    ВідповістиВидалити
  21. Очень интересно, желаю удачи и победы!

    ВідповістиВидалити
  22. Дуже цiкаво, оригiнально, сучасно. Бажаю успiхiв

    ВідповістиВидалити
  23. Шановні колеги! Відчувається, що у вашій школі створена оптимальна ефективна система роботи з молодими вчителями, яка допомагає їм адаптуватись, проявити професійні творчі здібності. Фільм просто вразив. Помітна небайдужість колективу, а це найважливіше для молодого спеціаліста. Така робота не може залишитися непоміченою. Успіхів вам. З повагою, Мізіна Галина Володимирівна

    ВідповістиВидалити
  24. Шановні колеги! Бажаю вашому колективу перемоги. Видно, що у школі створено таке методичне середовище, у якому молодим учителям хочеться працювати творчо. Матеріали блогу цікаві та корисні і керівникам ЗОШ при організації роботи з молодими вчителями. Дякую за отримане задоволення від перегляду вашого блогу.

    ВідповістиВидалити
  25. Дуже плідна праця!Наші заступники і наставники дуже допомагають нам у роботі!Надають рекомендації і поради з усіх питань!Бажаю творчого натхнення,успіхів,креативності!Ми найкращі!

    ВідповістиВидалити
  26. ЗОШ №6 цілеспрямовано добирає лише найкращі освітянські кадри! Так тримати!

    ВідповістиВидалити
  27. Дуже цікава і креативна форма знайомства з молодими педагогами. Простежується нестандартне мислення заступника директора і команди!
    Гомон Я.С.

    ВідповістиВидалити